Unite Throwdown October 2022 - Tønsberg


CrossFit er et populært treningstilbud i dagen samfunn. Og det er nok fordi CrossFit er kjent som en tøff og intens treningsform som ofte gir et tett felleskap blant utøvere.


"UNITE performance for alle"


UNITE Performance holder til i Tønsberg og Ravnfoto fikk gleden av å ta bilder og video under deres konkurranse, UNITE Throwdown October 2022. Dette var en lagkonkurranse med 3 personer per lag . Kennie, Nicolai og Rudi er personene som står bak CrossFit-senteret og hadde gleden av tilrettelegge konkurransen for 60 utøvere.


Vurderer du CrossFit, ta en tur og besøk UNITE Performance.


CrossFit fotografering er veldig gøy men også tøft og utfordrende. Fotografering av en slik lagkonkurranse var utfordringen at det var mange personer i aktivitet samtidig. Og det var viktig å bevege seg etter hvordan øvelsene var, da utøvere og dommere var i bevegelse rundt personen som utførte øvelsen. Individuell konkurranse er enklere. Men når det kommer til intensiteten i CrossFit øvelser, er det muligheter for å skape gode bilder med ansiktuttrykk og eksplosivitet.


Takk for oppdraget og ønsker du eller ditt senter bilder eller video, er det bare å ta kontakt!CrossFit utøver
CrossFit utøver
CrossFit utøver

Utstyr

Utstyr som ble brukt under oppdraget

Kamera - Sony A9 / SOny A7 III


Sony A9 ble brukt til fotografering, mens Sony A7 III ble brukt til video.Sony A7III ble brukt med Smallrig Cage og på gimbal.

GIMBAL - DJI RS2 PRO + Atomos Ninja V


Gimbal DJI RS2 PRO ble brukt med Sony A7 III, Sony 24-105mm f/4 G OSS og Atomos Ninja V monitor.

OBJEKTIV - Sony FE 70-200mm f/2.8 GM / SONY 24-105mm f/4 G OSS


SONY FE 70-200MM F/2.8 GM ble brukt under fotografering og Sony 24-105mm f/4 G OSS ble brukt under filming.